200 kr off orders over 1000 kr

Free Home Delivery

Bread and Boxers logo

Foretaket

Bread & Boxers begynte som en forlengelse av minibaren, en livredder for reisende som reiser lett, eller om man vil, Room Service på sitt beste. Vår første samling av undertøysfavoritter, med boxershorts, truser og sokker, var til å begynne med kun tilgjengelig på hotellrommene. Snart kom hotellgjester tilbake med forespørsler om hvor man kunne kjøpe sine nye undertøysfavoritter litt nærmere hjemmet. Siden 2011 har derfor en utvidet samling av våre hverdagsfavoritter vært å finne i utvalgte butikker over hele Europa, USA og Asia.

Filosofi

Vi tror på enklere, bedre hverdagsplagg. Vi tar rutiner på alvor. Våre produkter skal tåle mange vask og motesvingninger, og vi verdsetter virkelig hverdagen. Vi vil ha ferskt brød til frokost, og undertøysfavorittene på oss hver dag. For vi mener at de plaggene vi har på oss hver dag betyr mer enn de vi bare bruker en gang i blant.

 

 

Design

Bread & Boxers skapes med enkelhet, komfort og funksjonalitet i tankene. Alle våre plagg er designet i Sverige og laget med de beste bomullsstoffer for en myk følelse og god passform. Vi streber mot å være eksperter på grunnarbeidet, og lager ikke kolleksjoner som varierer med sesong. Istedenfor bruker vi all vår tid på å utvikle og forbedre de produktene vi alle trenger. Vi unngår trender, og bruker ikke lyse farger. Våre produkter er nedtonede – perfekt for personer som foretrekke å unngå store logotyper. Vi vil holde en lav profil og la andre plagg stå for fargene. Vi skaper dine hverdagsfavoritter.

Emballasje

Med fokus på enkelthet er våre forpakninger inspirert av de viktigste varene vi fyller på med hver dag, som brødet. Så enkelt er det.

Holdbarhet

De plaggene vi har på oss hver dag betyr mer enn de vi bare bruker en gang i blant. Det er derfor vår jobb kommer med ansvar.

- Vi er mot bruk-og-kast, og mener at hverdagsslitasje på for eksempel t-skjorter og undertøy bør holde gjennom mange vasker. Vi tror på å lage, tilbakestille, male om og bruke på nytt, displaymateriale og messemontere.

- Vi bruker økologisk bomull i alle våre t-skjorter, trøyer og undertøy.

- Vi kaldfarger alle våre produkter. Dette halverer vannforbruket og minimerer energiforbruket.

- Vi lager ikke fire kolleksjoner per år. Våre klær er alltid i sesong, hvilket innebærer at vi kan planlegge og optimalisere produksjonen for å minimere sløseri og overproduksjon.

- Vi tror på rettferdige arbeidsvilkår og et trygt arbeidsmiljø.

- Vi og våre produsenter følger European Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals (REACH).

- Vi besøker alltid våre produsenter under produksjon (minst én gang per år) for å følge opp at våre normer er oppfylte.

- Vi tror på å minimere mengden materialer vi bruker til forpakninger. Våre forpakninger er tynne og laget av plastlaminert papir som kan sorteres som brennbart.

- Vi bruker bare metall i visningsmonterne våre for økt levetid. Vi unnlater å blande materialer slik at det skal bli lettere å gjenvinne. Vi bruker bare vannbasert belegg.

- Vi foretrekker sjøtransport fremfor luft- og veitransport.

- Vi jobber hele tiden med å være ansvarsfulle med de ressursene vi bruker i produksjonen. Dette arbeidet tar aldri slutt.

Gjennom langsiktig partnerskap med våre produsenter, kan vi forbedre produksjonseffektiviteten, minimere feil og sløseri, og øke bevisstheten rundt miljøspørsmål.

Vil du vite mer? Send en e-post til info@breadandboxers.com.

 

 

Samarbeid

New York Rangers-målvakten Henrik Lundqvist er unektelig en mann med øye for stil og hyllet av Vanity Fair som en av verdens best kledde menn. Han legemliggjør Bread & Boxers estetikk med klassiske, rene linjer og fokus på detaljer. Lundqvist har siden 2014 vært deleier i selskapet, og arbeider sammen med gründerne Henrik Lindahl og Alexander Palmgren for å utvikle både sortiment og markedsføring.

“Plaggene er fine og komfortable – noe som er virkelig viktig –
og det var det som lokket meg. Jeg brukte produktene og elsket dem. Så enkelt er det. "

Henrik Lundqvist

 

 

Info

Contact

Bread & Boxers
Stora Gråmunkegränd 3
111 27 Stockholm
Sweden

Newsletter

Social media

Webshop powered by JetShop