RETUR OG BYTTE

RETUR OG VALUTA
Du har rett til å bytte eller returnere produkter (med full tilbakebetaling) innen 30 dager etter at varene har blitt mottatt. Undertøy må være ubrukte med etiketter og forpakning intakt. Når du returnerer eller bytter produkter står du for fraktkostnadene. Så fort vi får varene, vil vi bytte dine produkter, eller gi deg full tilbakebetaling, avhengig av hva du ønsker. Du kommer imidlertid ikke til å få erstattet eventuelle oppståtte fraktkostnader. Vi tar ikke ansvar for produkter som har blitt borte på returfrakten.

RETURNERE ELLER BYTTE PRODUKTER
Kontakt oss på support@breadandboxers.com og oppgi ditt ordrenummer, hvilket produkt du vil returnere og årsaken til returen (det hjelper oss å gjøre våre produkter bedre). Vi svarer så med mer detaljerte instruksjoner. Vi tar ikke ansvar for eventuelle mistede pakker som er sendt i retur. VENNLIGST MERK: Vi tilbyr ikke gratis avkastning.
 

SKADDE ELLER FEIL VARER
Dersom du skulle få en leveranse som inneholder skadde eller feilpakkede varer, vil vi dekke alle fraktkostnader og gjøre alt vi kan for å rette vår feil. Du vil tilgodeses med nye produkter eller en tilbakebetaling, avhengig av ditt ønske. For å levere inn din klage, kontakt oss på support@breadandboxers.com. Vennligst oppgi ditt ordrenummer og ditt problem, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig.

Info

Contact

Bread & Boxers
Stora Gråmunkegränd 3
111 27 Stockholm
Sweden

Social media